Test

Pinnacle Soundbridge M1001


Pinnacle Soundbridge M1001

Etter hvert som musikksamlingen på harddisken vokser, øker også behovet for å spille av musikksamlingen stereoanlegget som står i stua. Det finnes flere måter å oppnå dette på. Man kan trekke en kabel fra lydkortet til forsterkeren, overføre lyd fra PC-en trådløst via Bluetooth, ha en egen multimedia-PC stående som en fast del av AV-racket, eller la stasjonære medieavspillere ta seg av avspillingen via nettverket.

Pinnacle Soundbridge er et produkt av den sistnevnte typen. Soundbridge kan koble seg opp mot nettverket både trådløst og via kabel. Soundbrigde må brukes mot tredjeparts programvare for å finne musikk på nettverket. Dette kompliserer installasjonen for nybegynnere, men er med på å holde prisen nede. Vi testet enheten med programvaren Windows Media Connect og SlimServer.

Soundbridge er for øvrig utviklet av firmaet Roku, men M1001 er lisensiert til Pinnacle som distribuerer modellen over store deler av verden. Det er likevel Roku som oppdaterer firmware og utvikler programvare for nettverksavspilleren.

Takk til Netshop som lånte ut testproduktet.

Pinnacle SoundBridge M1001 Media Player   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen