Pine snakker om Star Trek

Entertainment Weekly har møtt Chris Pine, som skal spille den unge Kaptein Kirk i den kommende "Star Trek"-filmen, og prøvde selvfølgelig å lirke ut av ham hva de kunne om JJ Abrams kommende film.

Her er den unge Kaptein Kirk.
Her er den unge Kaptein Kirk.

Selv om Pine fortalte journalisten at han ikke ville røpe noe angående filmen, så glapp det noe ut av skuespilleren som kanskje sier oss noe om plottet:

– Jeg har møtt Mr. Nimoy et par ganger. Han har vært på settet og vi har et par scener sammen i filmen som blir bra, og jeg er spent på de, sier Pine.

Siden Nimoy sluttet seg til rollelisten har de svirret rykter om at plottet ville inneholde tidsreiser. Men det har jo hele tiden vært en mulighet for at det bare er flashbacks eller lignende. Nå, hvordan kan den unge Kirk og gamle Spock dukke opp i samme scene uten at det faktisk har noe med tidsreiser å gjøre?

En ny Kaptein Kirk

Pine fikk også spørsmål om han følte seg presset til å den gamle kapteinen William Shatner:

– Faktisk så føler jeg det motsatte. Jeg tror den største feilen jeg kunne begå er å prøve å gjenskape det Mr. Shatner gjorde. Det er enkelte kvaliteter Kirk har som er nødvendige for en leder. Og de kvalitetene ville jeg ta fra hva Mr. Shatner gjorde i de orginale seriene. Men min jobb er å ta noe gammelt og bygge noe nytt på det, og virkelig gjøre min egen tolkning, sier han.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen