Pimp your iPod

Selv om markedet nesten svømmer over av nytt tilbehør til poden, er det lite av det som kan sies å være spesielt nyttig. Dette prøver sikkerhetsselskapet Secure-it å gjøre noe med, og de lanserer derfor Pod Safe, en tyverilås til iPoden.

Beskytt deg
Siden iPoden er blitt et yndet tyveriobjekt, kan det kanskje være på tide å låse musikkspilleren på samme måte som de fleste av oss låser sykkelen. Pod Safe er rett og slett en liten kodelås med 4 siffer som du fester på iPoden. Den har en karbonstreng som gjør at du kan låse den fast i ting.

Låsen finnes foreløpig til modellene iPod Nano og Video, i tillegg til at det også finnes en mini reisesafe som du kan putte hele iPoden inni. Prisen er rundt 300 kroner. Ifølge nettstedet Newlaunches.com er nok ikke låsen hundre prosent tyverisikker, men den vil i hvert fall sørge for å sinke tyvene og gi dem litt hodebry.

Digital klesmote
iPod-bukser er kanskje ikke noe du har savnet i klesskapet ditt, men nå er de altså her. RedWire DXL iPod Jeans er siste nytt fra Levis. Modellen har en egen iPod-lomme med et rødt sikkerhetsbånd som kan festes til poden. Det er også eget feste for øreproppene. Prisen er foreløpig ukjent, men i følge nettstedet Engadget.com er det lite som tyder på at den vil bli spesielt lav.

Skinnende lyd
Er du mer opptatt av det som glimrer, kan Elecoms Ear Drops være noe for deg. Det er rett og slett bling-bling ørepropper med falske diamanter. Øreproppene finnes foreløpig i tre ulike modeller og er å få kjøpt på GeekStuff4U.com for rundt 300 kroner.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen