Pimp PC-en med Snoop Dogg

Snoop Dogg jobber hardt med å markedsføre sin nye plate "Ego Trippin". Overraskende nok har han fått et norsk billedbyrå med på jobben.

Billedbyrået Crestock har nemlig inngått samarbeid med superstjernen. De inviterer derfor deg til å sende inn egenkomponerte bilder som kan brukes som bakgrunnsbilder på PC-er.

Unik mulighet til profilering
Bildene skal hente inspirasjon fra en av de nye låtene fra det nye albumet til rap-artisten og komponeres ut fra bilder gjort tilgjengelige fra Crestock sin side. Hver uke presenteres en ny låt som bidragsyterne skal ta utgangspunkt i.

Crestock på sin side er stolte over å samarbeide med den store artisten, og de legger ikke skjul på at dette er en utrolig mulighet til å promotere billedbyrået.

- Vårt publikum er fotografer og designere over hele verden. Å sette disse opp mot en av verdens største hip hop-stjerner, er utrolig spennende. Snoop Dogg’s apparat vil promoterer konkurransen og Crestock tungt i deres nettverk, så vi ser frem til både fremragende designbidrag og nye besøksrekorder for Crestock.com, sier Geir Arne Jensen, direktør i selskapet, ifølge pressemelding.Pimp your PC
Den første uken er det låta "Sensual Seduction" som er plukket ut og om du selv ikke tror du er god nok til å vinne konkurransen gir den deg uansett mulighet til å pynte opp PC-en.

Det har nemlig allerede kommet inn en rekke bidrag, og om du ønsker det er det fullt mulig å laste ned bildene og legge de inn som bakgrunnsbilde på din maskin.

Et eksklusivt bilde av Snoop Dogg vil utvilsomt vekke oppmerksomheten på kontoret.

Her kan du se noen av bidragene som allerede er sendt inn.

Om du selv vil delta i konkurransen, eller laste ned flere av bildene kan du gå inn på Crestock.com.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen