Pikselmonster til Norge?

Stort sett hver gang vi skriver om mobiltelefoner som har megapiksler i fleng, er det snakk om telefoner som er ment for det koreanske eller japanske markedet. Det kunne lett vært historien med den nye KG920 fra koreanske LG.

KG920 har nemlig et kamera på fem megapiksler, med autofokus, blits og en praktisk beskyttelse foran linsen. Telefonen er utformet som et kompaktkamera, og du kan dreie på den delen av telefonen hvor skjermen sitter, slik at du kan ta bilder fra nye og spennende vinkler.

Hvis du nå sitter og venter på å lese at KG920 bare blir å få kjøpe i Korea, må vi nok skuffe deg. Denne telefonen kommer nemlig til Europa, og det er godt mulig at den vil dukke opp i butikkhyllene her i landet. KG920 er en telefon som allerede er i salg i Asia. Nå har LG røsket ut CDMA-delen av telefonen, og gjort plass til en GSM-modul. Dette betyr at telefonen kan brukes i GSM-nettet her hjemme.

Foruten fem megapiksler, man KG920 også skryte på seg minneutvidelse ved hjelp av miniSD-kort, slik at du kan lagre en gigabyte eller mer på telefonen. Bildene overfører du til PC-en via USB eller, om du har veldig god tid, blåtann.

Denne telefonen, kameraet eller hva vi skal kalle det, gjør en trippel ved også å fungere som mp3-spiller. Dermed skulle du være godt utstyrt med multimedia i lomma. LG har ikke sagt noe om pris, eller nøyaktig når telefonen dukker opp i Europa, annet enn at det blir i år.

(Kilder: Mobilemag.com, Mobilewhack.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen