Test Picture Info

Bildeapp med kun én funksjon

Picture Info har kun én funksjon. Kan du gjette hvilken?

Format: Windows Phone
Pris: Gratis

Hvis du er lei av apper som forutsetter at du er med i et eller annet sosialt nettverk eller på annen måte må dele eller samarbeide, så kan dette være en app for deg.

Picture Info.
Picture Info.

Picture Info er en sjeldent enkel app som kun har én funksjon, nemlig å vise metadata som ligger lagret i bildefilene dine. Dette kan være posisjon, hvilken lukkertid du har brukt, kameramodell og så videre.

Akkurat den samme funksjonaliteten får du for øvrig i Flickrs app, men da får du en drøss andre funksjoner på kjøpet også.

Picture Info er med andre ord perfekt for deg som vil se mer informasjon om bildene du har på telefonen enn det Windows Phone klarer å gi deg som standard.

Dette får bestemor til

Når du åpner appen har du kun ett valg, nemlig å finne frem til et bilde du vil se mer infomasjon om. Når bildet vel er åpnet får du listet opp det som Picture Info klarer å hente ut, og du kan bla til siden for å se hvor bildet er tatt på et kart.

Det havner også en snarvei til appen i bildeprogrammet i Windows Phone, slik at den er lett tilgjengelig når du arbeider med bildene dine.

Picture Info gjør jobben akkurat som den skal, men den blir for enkel til at det blir noen toppkarakter. Hva med for eksempel å se alle bilder tatt med en viss kameramodell eller innenfor et visst geografisk område? Her er det mange muligheter, og det skulle ikke forundre oss om disse funksjonene dukker opp en dag.

Terningkast: 3

- Last ned til Windows Phone

Her finner du alle våre app-tester

Se også:

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen