– Pia Haraldsen er verdt pengene

– Pia Haraldsen er verdt pengene

– Vi har fått god uttelling for vårt samarbeid med Haraldsen. Markedsverdien hennes har steget proporsjonalt med eksponeringen i Rikets røst, og dette gir en smitteeffekt også vi nyter godt av, sier markedsdirektør Inge Rå i Comcom til Mobilen.no.

Det vakte til dels betydelig oppsikt da det for en måneds tid siden ble kjent at mobilselskapet vil punge ut med opptil 4,5 millioner kroner for et treårig samarbeid med tv-kjendis Pia Haraldsen (25).

Skeptisk ekspert

En av dem som uttalte seg om saken, var merkevareekspert Christian Sinding (60). Overfor Dagens IT konstaterte han at Haraldsen treffer smalt.

– Hun har nok appell til en viss gruppe mennesker, men ikke til en kar som meg på seksti. Hennes humor og form å være på er fremmed for min generasjon, sa Sinding den gang.

Det er ikke sikkert dette bekymrer Comcom, for selskapet sikter seg inn mot en ganske annen aldersgruppe enn den Sinding representerer.

15-35 år

– Primærmålgruppen vår er mennesker i alderen 15-35 år, sier Rå.

Dette er ifølge markedsdirektøren det segmentet som både er mest attraktive for annonsørene, og som er mest interessert i en reklamefinansiert mobilløsning.

– Vi ønsker ikke å gå inn på detaljer rundt forretningskonseptet, men i løpet av sommeren vil vi lansere en reklameordning som vil delfinansiere forbruket til den enkelte, sier Rå.

Han stadfester at selskapet i dag har ambisjoner om å være blant de 5-6 billigste på telepriser.no. Akkurat nå figurerer ikke Comcom på telepriser.no i det hele tatt, men våre beregninger viser at de så vidt ville nådd målet dersom de hadde være representert på prisoversikten.

Gratis innsideringing

Comcom-kundene, som det etter sigende skal være omtrent 5000 av, kan ringe gratis til hverandre. Men øvrige telefonsamtaler koster.

Her er prislisten for privatabonnementet:
  • Månedsavgift: 29 kroner.
  • Startavgift på alle samtaler: 0,69 kroner.
  • Samtaler til Telenors mobilnett: 49 øre per minutt.
  • Samtaler til fasttelefoner: 49 øre per minutt.
  • Samtaler til andre mobilnett: 69 øre per minutt.
  • SMS: 49 øre per stykk.
  • MMS: 1,79 per stykk.
Dette plasserer tilbudet bak flere Ipea-abonnement, One call Faktura og Tele 2 Champion. Men med reklameløsningen på plass forventes Comcom-prisene å falle ytterligere.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen