Photoshop Elements 4.0 - nå for Mac

Photoshop elements 4.0

Adobe photoshop elements 4.0 har nå blitt sluppet for mac, programmet er meget populært hos hobbyfotografer å nå kan de endelig glede seg over at programmet også har kommet for Mac.

Prgrammet har blitt skreddersydd med en rekke nye verktøy og muligheter som automatisk fjerning av røde øyne, magisk markeringspensel og fargejusteringer for hudtoner, noe som hjelper brukeren å enkelt korrigere fargen på huden for å gi en mer virkelighetstro gjengivelse av hudens forskjellige farger. Med med magisk markeringspensel kan man enkelt velge ut en avgrenset del av et bilde, og endre kontraster og farger kun på dette området.

En helt ny del av programmet er en filtreringsfunksjon som kalles Adobe bridge for Elements, som gjør det enklere å håndtere større mengder bilder og mulgihet for å slette og legge til nye bilder, flytte dem rundt på hardisken eller i mapper.
Det finnes også en mulighet for fullskjermsmodus, som kan brukes for å lage lysbildeshow eller å velge ut sine favorittbilder med mulighet for å sammenligne forskjellige bilder fra hardisken eller fra f.eks en minnepinne.

Programmet har en mulighet for å kunne søke på metadata slik at man kan finne bilder tatt med blitz, bestemt lukkertid eller blender. Eller bare undersøke hvilken kameramodell bildet ble tatt med.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen