(Bilde: Adobe)

Photoshop og Lightroom til under hundrelappen

Adobe vil lokke fotografen over i skyen.

Tidligere i år lanserte Adobe Creative Cloud, en abonnementstjeneste hvor de samlet alle programmene fra den populære Creative Suite-pakken.

Abonnementstjenesten skulle erstatte permanentkjøpsversjonene av programpakkene, noe som ikke uten videre ble godt mottatt blant kundene.

Nå frister programgiganten med et pakketilbud som skal gjøre det interessant for fotografer å gå over til abonnementsløsningen.

Fotoprogrammet

Foto: Adobe

Pakken har fått navnet Photoshop Photography Program og innebærer at abonnenten får tilgang på både Photoshop CC og Lightroom 5, samt 20 GB skylagring og løpende oppgraderinger av programmene.

For å kunne benytte deg av tilbudet, må du allerede være eier av Photoshop eller Photoshop Extended CS3. Om du kjøpte Photoshop som en del av en Creative Suite vil du derimot ikke kunne få fotopakken til spesialpris.

Les også: – Creative Cloud har kommet for å bli

Årsabonnement

Så hva må du ut med? 94 kroner i måneden vil Adobe ha av deg, vel å merke dersom du tegner abonnement for ett år.

Det er vesentlig billigere enn de 188,75 kronene de ber om dersom du vil abonnere på kun én av programmene. Men tradisjon tro er prisen også en god del høyere enn hva Adobes amerikanske kunder må ut med, nemlig 9.99 dollar i måneden – rett i overkant av 60 norske kroner.

Adobe melder at Photoshop Photography Program vil bli tilgjengelig via adobe.no i løpet av noen uker og tilbudet vil vare frem til 31. desember.

Har du ikke penger til programvare? Disse bildebehandlingsprogrammene koster deg ikke fem flate øre »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen