Phishingforsøk mot DnB NOR

DnB NOR har nå gått ut på sine egne nettsider og advart brukere om e-posten som nå blir sendt ut til mange nordmenn. E-posten instruerer mottageren om å gå til en nettside som ser ut som DnB NORs nettside, for å bekrefte kredittkortinformasjon. Om du ikke gjør det, skal kredittkortet ditt bli stengt.

Det er sjelden phishingforsøk rettes mot norske kunder, så når dette først skjer, er det svært mange som ikke er på vakt. Denne e-posten begynte å sirkulere omtrent samtidig med at DnB NORs nettbank var nede i 4 timer i går, uten at dette skal ha hatt noen sammenheng med svindelen.

I sin melding til brukerne av nettbanken, skriver DnB NOR at "dette er et svindelforsøk og er ikke sendt fra DnB NOR. Vi ber om at denne e-posten slettes, og at man ikke oppgir opplysninger som forespurt."

Svindel-e-posten er gjengitt i sin helhet under.

Viktig!

Fra nå av, må alle kunder i DnB registrere seg med sitt kredittkort på internett. Når du har gjennomført registreringen vil du få mulighet til å bruke disse nye tjenestene: Sende penger, motta penger, betale regninger og se din saldo på konto.

Hvis du ikke registrerer deg innen 30.09.2005 vil du ikke ha mulighet for og kunne bruke ditt kredittkort da det blir sperret av sikkerhetsmessige årsaker.

For å registrere online klikk her.

Kilde: Aftenposten/forbruker.no, Digi

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen