Philips med digital fotorammeEr du lei av den gammeldagse fotorammen, som bare viser det samme bildet hele tiden? Philips lanserer denne måneden en digital fotoramme der du enkelt kan se på bildene dine uten å måtte skrive dem ut.

Rammen, med navnet 7FF1AW, gjør det enkelt å vise forskjellige bilder til forskjellige anledninger, du kan enkelt og raskt skifte bilder. Den har også innebygget "slideshow"-funksjon.

Fotorammen har et minimalistisk design. Skjermen er på 6,5 tommer, har en oppløsning på 720 x 480 punkter og en lysstyrke på 200 cd/m2.

Kun 12 MB internminne er på plass i fotorammen, men den leveres med programvare som automatisk komprimerer bildene. Bildene blir også automatisk justert for å tilpasse portrett eller landskapsformat, og ifølge Philips er det totalt plass til mer enn 50 bilder i full oppløsning.

Kortleser
I tillegg til at bildene kan lagres i fotorammen, så kan den kobles til PC, Mac eller kamera med en USB-kabel. Den er også utstyrt med leser for flere minnekort (SD, MMC, Memory Stick og CompactFlash). Fotorammen har et innebygget batteri med kapasitet på nesten en time.

Veiledende pris her til lands er 2494 kroner, og den vil komme i butikkene i løpet av oktober.

(Kilder: Philips, Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen