Test

Philips Brilliance 225B2

Vi må faktisk så langt tilbake som 2005 for å finne den forrige testen vi hadde av en Philips-skjerm, helt tilbake til den tiden hvor LCD-skjermer fortsatt var ferskvare. Philips har ikke vært helt frempå de siste årene når det gjelder konvensjonelle PC-skjermer, men de setter nå inn et lite støt.

I dag skal vi ta en nærmere kikk på det nyeste Philips har å by på, Brilliance 225B2. Enheten ble lansert for et par uker siden, og begynner nå å bli tilgjengelig i norske nettbutikker. Dette er en 22"-skjerm i det gode 16:10-formatet, med en maksimal oppløsning på 1680 x 1050 piksler. Skjermen kommer også med en fot som blant annet tillater høydejustering.

Det som derimot skal være det store salgspunktet til Philips, er miljøvennligheten. At skjermen er produsert på en måte som gjør den 100 % resirkulerbar er en greie for seg selv. Det er derimot strømforbruket over tid som senkes betraktelig ved hjelp av teknologier som regulerer baklyset og kontrastnivået. Ingen grensesprengende nyhet, men vi liker fortsatt tanken.

Dette må undersøkes nærmere, bli med til neste side!

Takk til Philips som sendte produktet til test

Philips 225B2   Les mer »

Kommentarer (6)

Norges beste mobilabonnement

Februar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telipol Fri 5GB


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen