Test

Philips BDP-7100

Testresultater

Positive ting Grei allroundspiller.
Negative ting Veldig ordinær.0

Testresultater

Positive ting Grei allroundspiller.
Negative ting Veldig ordinær.0
Grei valuta for pengene
Philips er med BDP7100 på full fart inn i Blu-ray-markedet, og dette er en helt fin folkespiller for de uten ekstreme behov. Den har det meste du trenger av funksjoner, uten at den på noen som helst måte imponerer. Det er rett og slett en helt grei spiller til en helt grei pris.

Pent og stilrent
Av uviss grunn har samtlige leverandører lagt mye mer jobb på desingfronten på Blu-ray-spillere, sammenliknet med tidligere DVD-spillere. Myke former, lekkert design og science-fiction-følelse på displayet gjør at man får en følelse av solid kvalitet med denne spilleren.

BDP7100 faller i samme kategori som en rekke andre spillere. Det er egentlig ikke veldig mye å utsette på spilleren, men det utmerker seg heller ikke i noen retning. Når det gjelder støtte for filformater er det imidlertid få ting som ikke lar seg spille av, og støtte for CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD+RW, DVD-RW, DVD+R, DVD, CD, BD-R, BD-RE, BD-ROM er noe som er kjærkomment for mange. Brukervennligheten er også på det jevne, og samtlige interesserte vil ikke støte på noen problemer når det gjelder installasjon eller daglig bruk.

Middelmådig pluss
Både lyd og bildekvalitet er jevnt over bra hos BDP7100, og hvis man skulle føle seg fristet av det fine designet, så gjør man overhodet ikke noe dårlig kjøp. Spilleren scorer jevnt på alle typer filmer, DVD-avspilling og CD. Det er rett og slett ikke så mye å utsette på noe som helst, men det er heller ikke noe spesielt spennende på noen måte.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen