Test Philips 47PFL7606

Her får du en billig design-TV

Med god bildekvalitet og mulighet for å se 3D uten at brillene koster deg skjorta.

3D fantes for det meste kun på toppmodellen av flatskjermer i fjor. Nå har teknologien funnet veien til billigere modeller, og du trenger ikke lengre kjøpe så dyr TV for å se film i tre dimensjoner.

LG er blant produsentene som satser på såkalt passiv 3D. Det betyr at du i kan bruke 3D-brillene du tok med deg hjem fra kino til å se 3D-film.

Rammen er i børstet aluminium.
Rammen er i børstet aluminium.
"Påbygget" med berøringsknapper.
Ren og enkel innfestning av foten. Samme fot kan du også bruke som veggstativ.
Ren og enkel innfestning av foten. Samme fot kan du også bruke som veggstativ.

Vi har nå testet Philips 47PFL7606, enda en ny flatskjerm med passiv 3D-teknologi. Sluttresultatet er skremmende nær hva de beste aktive TV-ene presterer, og her slipper du mye billigere unna om hele familien skal ha 3D-briller.

Design

Den nye 7000-serien fra Philips har en lekker design. Rammene rundt er i børstet aluminium og måler rett i underkant av tre centimeter i bredden. Kanten mot yttersidene av rammen er avrundet, mens innersiden er skarpere i kanten. Midt på den nederste rammen finner du et "påbygg". Her sitter de berøringsfølsomme knappene som du blant annet justerer volum, skifter kanal eller går inn i menyene med.

Foten på 7606 er i samme aluminiumsfinish som rammene på TV-en. Det som skiller denne foten fra andre føtter vi har testet, er festesystemet mellom selve TV-en og foten. Det er en tynn stang som festet i foten fra undersiden og festes videre med kun to skruer til selve TV-en. I selve stangen sitter også muligheten for å dreie skjermen til sidene (se bildet). Løsningen ser meget stilren ut, men ulempen er at det er litt begrenset hvor mye du kan dreie skjermen til sidene. Foten kan også brukes som veggfeste. Ettersom vi ikke har mulighet til å skru skjermen på veggen i vår testlab, fikk vi aldri testet denne funksjonen.

Philips 47PFL7606   Les mer »

Kommentarer (10)

Norges beste mobilabonnement

Februar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telipol Fri 5GB


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen