Test Philips 46PFL6606H

God bildekvalitet på Philips' nye 6000-serie

Den nye modellen fra Philips har fått flere muligheter.

Flatskjermen har utviklet seg mye fra den kom på det norske markedet i slutten av 90-tallet. Fra å kun være et apparat vi så direktesendte programmer på, kan du i dag bruke den både som opptaksdekoder og surfemaskin.

Ved å koble flatskjermen til internett åpner det seg en rekke nye muligheter, blant annet å sjekke været, surfe på nettsider, se filmsnutter via YouTube eller sjekke hva vennene dine gjør på fritiden ved hjelp av Facebook.

Vi har testet Philips 46PFL6606H. En 46-tommers LED LCD som koster rett i overkant av ti tusen kroner. For prisen får du meget god bildekvalitet og mange tilleggsfunksjoner - men ikke alle er gode nok.

Foten på 6606H
Foten på 6606H

Design

Opp av esken er Philips sin nye 6000-serie preget av en stilren design. Rammene er rundt tre centimeter tykke og rundes av i hjørnene. Overflaten på rammene er laget i plast og imiterer børstet stål. Det ser ekte ut, og du oppdager ikke at det er plast før du kjenner nøyere etter. Skjermen er i en stilig mørk koksgrå farge. Nederst på skjermen har du et berøringspanel der du kan komme deg inn i menyen, skifte kanal og justere volumet. Punktene responderer bra, men det kreves litt finsikting før du treffer de.

Rammen på 6606H.
Rammen på 6606H.
Festet fra skjermen til foten.
Festet fra skjermen til foten.

Foten som følger med er sort, og er laget i glass. Den er rektangulært utformet med runde hjørner. TV-en festes til foten med et sølvgrått beslag, som er formet som en sirkel i den enden som festes til glassfoten. Dette er stilig etter vår mening, og en av de spenstigere løsningene på markedet.

Philips 46PFL6606H   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen