Philips Hue Play er små lysbokser som har som formål å lyse opp vegger eller liknende - for eksempel bak TV- eller PC-skjermen.
Philips Hue Play er små lysbokser som har som formål å lyse opp vegger eller liknende - for eksempel bak TV- eller PC-skjermen. (Foto: Signify)

Philips slipper nye lamper i Hue-serien

Philips ønsker tilsynelatende å lyse opp stadig flere områder av huset ditt, med produkter til hagen og badet som de sist ankomne. 

Nå kommer de med nye produkter som har til hensikt å tilføre mer indirekte lys, hovedsaklig i stua. 

Ambilight på boks  

Hue Play er små lysbokser som for eksempel kan plasseres bak TV-en eller dataskjermen og lyse opp veggen bak, litt som Philips' TV-er med Ambilight-teknologi. Med Hue Sync-appen kan de også synkroniseres med innholdet på skjermen. 

Play-lampene kan plasseres både horisontalt og vertikalt, og fås i både sort og hvit (med farget lys). En strømplugg skal være nok til å koble til opptil tre lamper, ettersom lampene kan kobles i hverandre. 

De vil koste 699 kroner for én og 1299 kroner for en pakke med to. De skal lanseres offisielt på IFA-messen om en drøy uke, og være i butikk i midten av oktober. 

Hue Signe er også ment for indirekte belysning, men har et mer vertikalt format. Foto: Signify

Nye lysstaver 

Hue-serien utvides også med to lamper kalt Signe - i praksis to vertikale pinner som også skal brukes til å lyse opp vegger og liknende, og som også er kompatible med Hue Sync. 

Signe finnes i bord- og gulvversjon, vil koste henholdsvis 1649 og 2599 kroner og skal være tilgjengelige i september. 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen