Philips slipper ny skjerm for dem som er kresne på fargene
(MMD)

Philips slipper ny skjerm for dem som er kresne på fargene

Viser en milliard farger.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

I en fersk pressemelding har MMD, selskapet som markedsfører og selger produkter med Philips-merket, kunngjort en ny skjerm som retter seg mot dem med ekstra høye tekniske krav og som i tillegg er ganske rimelig priset.

Den nye skjermen bærer modellbetegnelsen 328P6AUBREB og har en størrelse på 32 tommer. Den skilter med 10-bits fargepanel, som altså betyr at den er en liten råtass når det gjelder fargene.

 
  Bilde: MMD

Mange nyanser

Nærmere bestemt byr skjermmodellen på 99 prosent av Adobe RGB-fargerommet og 100 prosent av sRGB-fargespekteret. Til sammen er modellen i stand til å vise 1,07 milliarder farger på skjermen

Ifølge MMD er mesteparten av dagens PC-skjermer i det høyere prissegmentet i stand til å gjengi under 95 prosent av Adobe RGB-spekteret, mens mer gjennomsnittlige skjermer kun takler rundt 70 prosent. Dermed skulle den nye Philips-skjermen være mer enn god nok til profesjonelle oppgaver av grafisk og designmessig art.

Av øvrige, tekniske spesifikasjoner har skjermen et IPS-panel, QHD-oppløsning på 2560 x 1440 piksler og HDR-teknologi. Den har teknologi for å redusere det brysomme blå lyset og flimring, samt kommer med to innebygde høyttalere på 3 watt hver.

328P6AUBREB skal bli tilgjengelig neste måned, og veiledende utsalgspris i Norge vil ligge på 4809 kroner.

Bærbare PC-er får kanskje snart motoriserte skjermer »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen