Philips kommer med to nye skjermer

Kommer med G-Sync – Vink farvel til ødelagt grafikk.

Philips lanserer i disse dager to nye PC-skjermer for hjemmebruk. Den ene er en 27 tommer stor skjerm som er spesielt myntet på aktive spillere, mens den andre modellen har fått 4K-oppløsning og 10-bits fargedybde for å tilfredsstille kresne øyne, melder Sweclockers.

For å gi aktive spillere en skjerm som skal kunne henge med under kampens hete, har Philips tatt i bruk Nvidias nye skjermteknologien G-Sync

Få slutt på ødelagt grafikk

Ved å ta i bruk synkroniseringsteknologi G-Sync vil Philips gjøre slutt på problemer som har vært knyttet til grafikk i mange år: tearing. Dermed vil du ikke lenger få bilder som «rives» fra hverandre fordi skjerm og maskin ikke klarer å snakke skikkelig sammen. 

Samtidig har den nye 27-tommers skjermen, Philips Gaming Monitor 272G5DYEB, en responstid på 5 millisekunder kombinert med en oppdateringsfrekvens på 144 Hz. Skjermen har en oppløsning på 1920 x 1080 punkter og kobles til en PC ved hjelp av DisplayPort. 

Denne modellen er forventet å dukke opp i butikkhyllene utover våren, og den har fått en veiledende pris på 649 dollar, eller rundt 5000 kroner her på berget når moms og andre avgifter er betalt. 

4K-skjerm for de kresne

I tillegg til en ny spillskjerm kommer også Philips med en 28-tommers modell med 4K-oppløsning. Det vil si at du får på 3840 x 2160 punkter. I tillegg har skjermen 10-bit fargedybde, som gir deg litt over én milliard farger totalt. 

Modellen har fått betegnelsen Philips Ultraclear 288P6, og bruker et TN-panel med LED-bakgrunnsbelysning. Den kommer med en rekke tilkoblingsmuligheter, som for eksempel MHL-HDMI, DisplayPort, og en integrert USB-hub med både USB 2.0- og USB 3.0-porter tilgjengelig – sistnevnte har også en hurtigladingsfunksjon for mobiltelefoner. 

Ultraclear 288P6 forventes å dukke opp i butikken i løpet av våren, og har fått en veiledende pris på 1200 dollar. Hvilket betyr at du ut med nærmere 10 000 kroner her til lands etter at moms og andre avgifter er betalt. 

Vil du vite mer om Nvidias N-Sync?
Her kan du lese vår guide om den nye skjermteknologien (Ekstra) »

(Kilde: Sweclockers)

 

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen