Test Philips 46PFL5007T

(Bilde: Roy Arne Christiansen, Hardware.no)

En god TV som ikke alltid samarbeider

Vi tester en LED-TV fra mellomklassen til Philips.

Philips har i år lansert en rekke nye LED-TV-er og vi har nå hatt 46-tommeren Philips 46PFL5007T inne til test. Dette er en modell som ligger omtrent midt i produktspekteret av TV-er fra Philips.

I 5000-serien finner du 32-tommeren 32PFL5007T, 40-tommeren 40PFL5007T og 46-tommeren som vi har fått lånt fra Philips. Ønsker du en større TV-modell fra Philips, kan du for eksempel ta en titt på 5500-serien og 55-tommeren 55PFL5507T. Av disse størrelsene er det altså 46-tommeren vi har inne til test.

Design

Etter å ha pakket ut Philips-TV-en tok vi en nærmere titt på den. Philips har med denne modellen kommet med en grei og stilren design. Rammen rundt TV-en har på fronten fått en list i børstet aluminium.

Rammen til TV-en.
Rammen til TV-en.Foto: Roy Arne Christiansen, Hardware.no

Aluminiumen på rammen gjør at TV-en ser mer påkostet ut enn mange av konkurrentenes TV-modeller i det samme prissjiktet. I det samme prissjiktet bruker de fleste av konkurrentene gjerne rammer i ren plast. 47-tommeren Panasonic Viera TX-L47ET5Y er et eksempel på dette.

Philips fortsetter også med sine avrundede hjørner i designen. TV-en har dermed et mykere design enn mange av konkurrentene. De fleste modellene til for eksempel Samsung eller LG har ofte helt vinkelrette hjørner.

Den støvete foten.
Den støvete foten.Foto: Roy Arne Christiansen, Hardware.no

De avrundede hjørnene finner du også igjen på foten av TV-en. Foten har fått en farge som matcher rammen rundt TV-en, men her er det brukt blank plast. Ferdig montert på foten kan TV-en dreies omtrent 20 grader i hver retning, så for de som vil ha denne TV-en stående på foten vil dermed kunne ha litt fleksibilitet til å dreie TV-en litt om man blir sittende litt ute til sidene.

Bli med til neste side, og les mer om brukervennlighet og tilkoblinger.

Philips 46PFL5007T   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen