Pharrel og Mira danset inn kvelden

Cunninlynguists

Litt tekniske problemer med platespillerene forsinket gruppas inntreden, men når de kom ut var det fullt liv fra første beat. Trioen har en beskjeden CV i Norge så derfor skapte de liv ved å ta med publikum. Disse ropte velvillig det som gutta på scenen ville, og det ble en ganske hyggelig stemmning så tidlig på dagen. Med tekster som rakket ned på det de hevdet var amerikas største eksportartikler, nemlig alt som har med gangstere og forbrytelser å gjøre, til forherligelse av marijuana. Mot slutten skrur de ned tempoet og en får mest lyst til å bare sette seg ned på bakken og nyte musikken, været og håpe at konserten varer mye lenger. Alt i alt en flott konsert til å være så tidlig på dagen.

Bugz in the Attick

Britene i Bugz in the Attick var neste gruppe ut. Publikum som hadde vært på den forrige konserten hadde stort sett forlatt plassen, så det var veldig lite folk som var kommet for å se på. Gruppa var tydelig skuffa over dette, men gjorde sitt for å skru opp varmen. De serverte sanger som var lette å danse til, men dansingen til publikum uteble. Denne konserten burde vært flyttet til hallen og nattquart slik at folk hadde vært klare for å riste litt på kroppen.

Mira Craig

Mira Craig
Foto: Raymond Julin

Det virket som om en stor del av publikum kom bare for å se Mira Craig stupe fra scenen. Klok av skade skjedde ikke dette og disse gikk skuffet hjem. Mira, som hadde med seg liveband, åpnet friskt med hiten ”Headhunted” og hun prøvde nok å ta kontrollen. Dette klarte hun ikke og når hun spilte noen mindre kjente sanger etterpå ble det etterhvert litt vanskelig å engasjere seg. Bedre ble det ikke av at hun opptil flere ganger brukte tid på å skifte klær. Dødtiden hindret henne i å få noen flyt i konserten. Mot alle odds tok det seg litt opp igjen mot slutten. Kanskje burde Mira Craig tenke på å skaffe seg noen korister fordi hun klarte ikke overdøve sing-backen hele tiden, så om hun hadde fått litt hjelp så kunne dette bli bedre. Det beste med konserten var all dansinga en fikk servert både fra Mira selv og de fire danserne hun hadde tatt med seg.

Pharrell

Hovedkonserten på fredags kveld var ingen ringere enn Pharrell Williams fra N.E.R.D og The Neptunes. Han er ute på soloturné i annledning sitt utsatte, men forhåpentligvis snart utgitte album. Med seg har han med seg den ene kameraten fra N.E.R.D, Shay, som sidekick, samt et stort live-band. Konserten sparkes igang med magevrengende bass på førstesingelen fra soloalbumet: ”Can I Have It Like That?” som originalt har med Gwen Stefani på refrenget. Til tross for regnet blir publikum revet med og hovedpersonen har dem i sin hule hånd resten av konserten. Han fremfører noen tilbakelente sanger, men de fleste gav fansen lite rom til avslapping. Talentfull som han er både synger og rapper han. I likhet med det andre store hip hop-trekkplasteret ved årets Quart, Kanye West, er Pharrell produsent og kunne spille noen fantastiske utdrag fra noen av sangene til andre artister som han har vært med på å lage. Låter fra Jay-Z og Snoop Dogg ble tatt godt imot av publikum. Det samme skjedde med gamle N.E.R.D sanger. Konsertkvelden i Bendiksbukta ble avsluttet av at Mira Craig og hennes dansere kom opp på scenen igjen for å riste på rumpa sammen med Pharrell. En konsert som vil bli husket.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen