Personlig trener i mobilen

Personlig trener i mobilen

Både i Hollywood og her hjemme er det stadig mer populært med personlig trener. Fokuset på å komme seg i form er stort, og mange blar villig opp mange tusen kroner for å få hjelp til å oppnå nettopp dette.

Programmet MyCoach skal hjelpe svensker å komme seg i form. Med programmets poengsystem gjøres all aktivitet om til aktivitetspoeng, og du får hjelp til å sette opp mål og treningsplaner.

Jim Roslund, også kalt Slim Jim er kost- og treningsskribent i svenske Metro, og gir både råd, veiledning og oppmuntring til treningsklare svensker.

Daglig tilbakemelding
Programmet MyCoach koster i underkant av en hundrelapp i måneden, avhengig av hvordan du velger å betale. Og ifølge selskapets nettsted får du mye igjen for pengene.

Du mater selv inn hvor mye du har beveget deg og tar med de korte gåturene mellom sofaen og kjøleskapet så vel som lange joggeturer i skogen.

I tillegg til automatisk utregning av hvor nært ditt treningsmål du er, kan du stille spørsmål til Slim Jim og få tilbakemelding på dagen.

Du vil også få treningstips og ideer til hvordan du kan gjøre hverdagen din mer aktiv.

Mobilen.no prøvde å bestille MyCoach til et norsk mobilabonnement, men fikk ikke registrert en ny bruker. Dermed må vi enten ty til Nokia 5500 Sport eller Sony Ericsson W710i for å unngå å bruke unødvendig mange tusenlapper på personlig trener.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen