Perfekt unnskyldning?

Har du en venn som ikke klarer å avslutte telefonsamtalen? Prater moren din hull i hodet på deg? Da har vi funnet det perfekte produktet for deg! Nettsiden Prankplace.com selger et produkt de kaller "Pocket get off the phone excuse machine", eller "lomme-legge-på-unnskyldnings-maskin".

Dette er en liten dings du kan ha i lommen eller feste på et nøkkelknippe, og som har seks forhåndsinnspillte lyder du kan fyre av når du trenger en unnskyldning for å slenge på røret. Lydene du kan velge mellom er en gråtende baby, noen som ringer på, en sirene, en høy skurrelyd, skrikende bremsing fulgt av et kræsj og lyden av noen som banker på og sier "Chinese food, delivery".

Lommeunnskyldningsmaskinen kan derfor få deg ut av mange ubehagelige situasjoner, og det raskt. Hvis inkassobyrået endelig har klart å spore deg opp, kan du bare fyre av bremse- og kræsjelyden og håpe at de tror du er død. Som de selv skriver på siden sin: Friheten er bare et tastetrykk unna.

Du får også kjøpt andre nyttige produkter i samme stil, blant annet Pocket BS-blaster, eller lomme-pisspreikskyter. Denne fungerer akkurat på samme måte, men er beregnet på situasjoner hvor du møter på folk som bare prater piss. Boksen har seks kjappe kommentarer du kan spille av.

Du kan for øvrig høre alle unnskyldningene til legge-på-maskinen på hjemmesidene til butikken. Dingsen koster i underkant av 70 kroner ($9,89) uten frakt.

(Kilder: Engadget.com, Textually.org, Prankplace.com)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen