Solbriller filmer HD-video

Sommeren har såvidt begynt, og for mange betyr dette uante muligheter til å nyte sola på stranden eller parken. Sol og sommer er også ensbetydende med badeshorts, t-skjorter og ikke minst solbriller. Hvis du er interessert i sistnevnte og gjerne vil blande dette med det nyeste innenfor kamerateknologi har nå det japanske firmaet Thanko utviklet et par solbriller som også har mulighet til å filme i HD, melder Crunchgear.com

Solbrillekameraet har et eget 5MP CMOS-sensor. Oppløsningen på kameraet er på 1,280×720 og kameraet filmer med 30 bilder per sekund, hevder produsenten.

Du har også mulighet til å ta bilder i JPEG dersom behovet skulle melde seg.

Disse brillene beskytter ikke bare mot solen. Du får også mulighet til å filme i HD.
Disse brillene beskytter ikke bare mot solen. Du får også mulighet til å filme i HD.

Ifølge produsenten skal brukeren også ha mulighet til å lagre hele 1,4 gigabites med bilder eller video. Dette skal tilsvare ca 10 minutter med videofilm som enkelt kan overføres til en datamaskin med en USB-kabel. Solbrillene/kameraet har også mulighet for micro SD-kort dersom du ønsker mer lagringskapasitet.

Om kameraet er ment for kikkere på stranden, til spionformål eller rett og slett for de som ønsker en ny måte å filme på vites ikke. Vi synes uansett ideen original. Nå spørs det om markedet ser den samme nytten et slikt kamera gir.

Kommentarer (11)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen