Perfekt for flatskjermen

Perfekt for flatskjermen

Et veggmontert stativ er sååå 2006. Nå lar vi oss ikke imponere før flatskjermen automatisk kommer frem fra gjemmestedet under sengen. Amerikanske MK-1 Studio har spesialisert seg på slike spesielle løsninger for hjemmekinoutstyr.

De har blant annet laget en løsning der høyttalerne i surroundanlegget er plassert i taket, med liftløsning som transporterer dem opp og ned ut fra bruken. Ellers kan de friste med en ”skattekiste” der flatskjermen heises opp.

For rikfolket
Allikevel er det Underbed-systemet vi har mest sans for. Denne løsningen lar flatskjerm bli stuet bort under sengen når den ikke er i bruk. Et enkelt trykk på fjernkontrollen plasserer skjermen i perfekt høyde ved fotenden.

Litt plass under sengen er imidlertid påkrevd. En 50 tommers skjerm krever rundt tjue centimeter fra gulvet til sengebunnen. Da lover MK1 Studio at de også skal få plassert en DVD-spiller og et syvkanals surroundanlegg under samme sengen.

Nå ser det ikke ut til at selskapet opererer med standardpriser på disse liftsystemene, noe som ikke akkurat tyder på at dette er produkter som Hvermansen har råd til. Vi vil uansett si at en slik løsning ser utrolig fristende ut.

Ta en nærmere titt på løsningene til MK-1 Studio.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen