Test Perfectly Clear

Kjedelige bilder?

Denne appen kan få bildene dine til å se skikkelig glorete ut.

Format: iPhone, iPad og Android
Pris: 6,-

Målt i antall bilder er nok mobiltelefonen det primære kameraet for mange. Mobilen er alltid med deg og gjør at du får tatt bilder i alle situasjoner, og det er gjerne bildene fra mobilen du deler med andre.

PerfectlyClear.
PerfectlyClear.

Selv om mobilkameraene har blitt bedre, er det fortsatt rom for forbedring. Det er her bilde-appen Perfectly Clear kommer inn i bildet.

Skjærer i øynene

Perfectly Clear forbedrer bildene dine automatisk på områder som eksponering og skarphet, og skal rett og slett gjøre bildene dine bedre.

I praksis skjer dette ved at de fleste verdier blir jazzet opp, og bildet blir omtrent som butikkinnstillingen på en TV: iøynefallende, men ikke særlig behagelig å se på.

Du kan justere de forskjellige parametrene selv hvis du ønsker det. Vi endte stort sett opp med å foretrekke originalbildet uansett hvilken fremgangsmåte vi prøvde. Det eneste bildet vi virkelig så forbedring på, var et bilde tatt i motlys hvor sløret av motlyset ble sterkt redusert.

Det finnes egne funksjoner for å forbedre portretter, men disse fant vi ikke helt tonen med. For det første må du betale ekstra for disse funksjonene, og for det andre så ble personene fort seende ut som tegneseriefigurer etter at Perfectly Clear hadde bearbeidet dem. Røde øyne klarte appen ikke å fjerne, men var mer opptatt av å forstørre øyne, bleke tenner og få huden til å se unaturlig glatt ut.

Hva gjelder Photoshop så la det ikke være noen tvil om at denne appen ikke er i nærheten av å forbedre bilder på samme måte som Photoshop, det være seg med automatiske eller manuelle justeringer.

Perfectly Clear kan altså friske opp bildene dine, men vi synes resultatet stort sett ikke blir bra nok.

Terningkast: 2

- Last ned til iPhone
- Last ned til Android

Her finner du alle våre app-tester

Se også:

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen