Perfect 10 saksøker visa

  • Endret
Problemet til sider som Perfect 10 er at pirater laster ned deres bilder og legger de ut på egne sider og tjener gode penger. På den måten taper nettsteder som Perfect 10 omsetning samtidig som det blir vanskeligere å drive stedet videre.

For å sette en stopper for dette går nettsiden til søksmål mot Visa og Mastercard. Perfect 10 mener at disse selskapene leverer en kritisk tjeneste til de sidene som lever av stjålet materiale. Dermed tjener Visa og Mastercard penger på ulovlig handel på nettet.

Etter å ha brukt flere titalls millioner i rettssaker mener eieren av Perfect 10 at det er kun en mulighet å sette en stopper for disse piratsidene. Å stoppe pengestrømmen til sidene fra Visa og Mastercard.

Eieren av Perfect 10 påstår at han har tapt omtrent 29 millioner dollar siden han startet siden i 1996. Hvordan han har kommet frem til det tallet forklares ikke. Om han får noen sympati i retten er vel heller tvilsomt, men piratvirksomhet er det samme problemet uansett bransje. Verken Visa eller Mastercard har kommentert søksmålet.

Kilde: Wierd.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen