Pentium -M med 533MHz FSB neste år

Dothan vil som kjent bli lansert i løpet av første kvartal av 2004 med en klokkefrekvens på 1.8GHz. Intel hadde håpet på å lansere Dothan i løpet av fjerde kvartal i år, men prosessorgiganten har trolig støtt på problemer med overgangen til 90nm produksjonsteknologi, noe som har forsinket masseproduseringen av den kommende Pentium –M prosessoren.

The Inquirer skriver også at Pentium –M vil nå en hastighet på 2.13GHz i løpet av fjerde kvartal 2004. Nettstedet skriver ingenting om hvor mye prisen på Pentium –M prosessorer med 533MHz FSB vil koste ved introduksjon, men vi gjetter et sted rundt $800. Som er Intels ”standardpris” for nyintroduserte prosessorer.

Dette er foreløpig rykter og vi vil gjerne understreke at dette ikke er informasjon som er bekreftet fra Intel. Men vi vil legge til at flere minneprodusenter som vi har vært i kontakt med, har bekreftet overfor oss at de har fått forespørsler fra Intel angående validering SO-DIMM moduler til et ”nytt” produkt rettet mot bærbare i 2004. Om dette gjelder nye og raskere versjoner av Pentium 4-M eller Pentium –M vet vi ikke. Vi kommer selvfølgelig tilbake til denne saken dersom vi skulle komme over informasjon som kan kaste mer lys over denne saken.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen