Pentax Optio S4i lansert

Pentax Optio S4 har vært populær, men ikke så populær som den tilsvarende modellen fra Casio. Casio og Pentax har utviklet produktene i fellesskap, og har mye av den samme innmaten og det samme objektivet. Casios modell har hatt vesentlig større LCD-skjerm enn S4, noe som trolig har vært den viktigste grunnen til at Casios modell har vært mer populær.

Pentax Optio S4i får en betydelig større LCD-skjerm enn forgjengeren, 1.8 tommer. Pentax oppgir ikke hvor detaljert skjermen er, men vi vil anta at skjermen er mer detaljert enn 2.0 tommers skjermen Casio bruker.

S4i blir også utstyrt med en krybbe, men denne kan kun brukes til batterilading - og ikke for enklere filoverføring som på Casios tilsvarende modeller.

Man vil kunne kjøpe et undervannshus som ekstrautstyr til kameraet, og en spennende detalj er at kameraet er utstyrt med en egen modus til filming og fotografering under vann. Det er bare Sony U60 vi kjenner til som har en liknende funksjon, og som bedrer fargegjengivelsen når kameraet brukes under vann.

Mer informasjon finnes i pressemeldingen på neste side.

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen