Pensjonist tar YouTube med storm

Alternativ tekst mangler

YouTube er en nettside hvor brukerne har muligheten til å sende inn sine egne amatørvideoer, og vise disse til andre brukere. Dette er en av de nettsidene i verden som har raskest vekst når det gjelder antall besøkende.

Ifølge YouTube blir over hundre millioner videoer vist hver dag, og tall fra selskapet Nielsen/NetRatings viser at nettsiden har 20 millioner besøkende hver måned.

En britisk pensjonist er nå blitt den store overraskelsen på nettsiden. 78-åringen, som kaller seg selv Peter, har tatt YouTube med storm med sin sjarm og ydmykhet - et nettsted som ellers er dominert av ungdom.

Peter la ut sin første video for en uke siden under brukernavnet geriatric1927, og kalte videoen for "first try". Der forteller han hvordan han ble fascinert av hjemmevideoene og etter hvert ble hekta på YouTube - og så følte han at han måtte fortelle sin egen historie, noe som har tydeligvis falt i smak.

Videoene til Peter finner du på YouTube.com. Siden hans har nå rundt 79 000 visninger, og 6500 abonnenter, noe som gjør at han toppet forrige ukes liste.

(Kilde: Reuters)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen