Pennen som har alt
Teknofil

Pennen som har alt

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Har du noen gang ønsket deg en dings som både fungerer som spionkamera, minnepinne, lydopptaker og webkamera? I så fall er dette pennen for deg.

5 i 1
Denne spionpennen har nemlig alle fem funksjonene på plass ifølge Gizmodo. Kameraet er nemlig utstyrt med et knøttlite kamera som kan ta opp 60 minutter med video, en liten mikrofon for lyd, et stativ slik at pennen kan settes opp som webkamera og en USB-minnepinne på 2GB som kommer frem når pennen skrus opp. I tillegg kan pennen helt fint skrives med.


Blir ikke HD-video
Videoopptakene blir ikke verdens beste, du kan ikke regne med HD-kvalitet på disse opptakene. Filmene kommer ut i AVI-format med 352 x 288 piksler. Samtidig kan du være rimelig trygg på at ingen oppdager at du tar video i det skjulte med denne saken. Pennen drives av et batteri som enten kan lades via USB eller med en medfølgende nødlader.

Pennen koster rundt 99 dollar hos nettstedet Gizmodo har funnet produktet hos, men nettstedet Dealextreame, som sender sine varer portofritt selger lignende penner til 23 dollar stykket.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen