Pebbles nye smartklokker er  lekre
Teknofil
(Bilde: Pebble)

Pebbles nye smartklokker er lekre

Den nye Steel-serien har kastet vekk den billige plasten.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

2013 sies å ha vært året for smartklokker, og armbånd fra selskaper som Sony, Samsung, Pebble og Nike dukket opp på markedet. Det gjennomgående temaet for dem alle var at de kunne på en eller annen måte kobles til telefonen, og omtrent samtlige av dem var dekket av plast. 

Pebble var intet unntak, og selv om den ble ansett som en av de bedre smartklokke i fjor, var det ikke å komme unna at designen trolig ikke er for alle. På CES-messen i Las Vegas har de nå vist frem sin nyeste modell, kalt Pebble Steel, som fokuserer på langt mer eksklusive materialer. 

Dyrere enn originalen

Foto: Pebble

Pebble Steel vil koste litt mer enn originalen, og kan bli levert enten med en stållenke i svart eller børstet variant, eller et lærarmbånd. Selve klokkehuset er tynnere enn originalen, og ifølge The Verge som har fått testet den nye klokken, føles den enda bedre ut rundt håndleddet. 

Selv om det ikke har skjedd så mye på innsiden på maskinvarefronten, oppleves klokken som raskere enn før. Klokken har fått litt mer minne enn forgjengeren, økt fra 4 til 8 MB, men ellers er det ikke mye mer å skryte av. 

Klokken kan forhåndsbestilles allerede nå fra Pebbles nettsider, til en pris på 249 dollar, eller rundt 1500 kroner. Klokken kommer i salg den 28. januar, og selv om du trolig vil måtte legge til moms på salgssummen, tilbyr Pebble-nettsiden gratis frakt. 

Pebble var en suksess før den engang var i salg: 
Smartklokken Pebble slår alle rekorder »

(Kilde: The Verge)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen