PDA-mobil for tøffe jobber

PDA-mobil for tøffe jobber

Men så er dette heller ikke noen mobiltelefon til findressen. M3+ er mobiltelefonen for deg som skal i krigen, parkeringsvakter og andre som har en arbeidssituasjon som krever robust verktøy.

Betongtesten
I utgangspunktet er det en ganske tradisjonell PDA med operativsystemet CE.net 5.0 (Windows) og en kraftig prosessor (X-Scale PXA 270 520 MHz). Men det som skiller den fra andre PDA-mobiler er IP-sertifiseringen. M3+ har IP64-sertifisering, som betyr at den skal kunne brukes i omgivelser med støv og fukt, i tillegg til at det ikke skal ta skade av å deise i betongen fra halvannen meter høyde.

Telefontaster
Dessuten leveres M3+ med en integrert laserskanner som leser 1D strekkoder. Videre har M3+ en TFT trykkfølsom skjerm som i følge produsenten skal gi optimal lesbarhet under alle lysforhold. Den har også et numerisk tastatur som kan betjenes med en hånd – for både venstre- og høyrehendte. 

Tastaturet har bakgrunnsbelysning. 

Edge
Telefondelen er basert på GSM med Edge, som gir raskere dataoverføring i mobilnettet (omtrent halvparten så raskt som 3G). Telefonen har også WLAN (802.11b/g) og et megapikselkamera som kan brukes til å dokumentere feilparkerte biler, skader, personer osv.

Minnet er i utgangspunktet på 64/128 MB, samt et flashminne på 64 MB. Dette kan utvides til 512 MB, i tillegg til at du kan bruke minnekort (SD-kort).

Importør i Norge er Strekmenn AS.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen