PC-en lader batteriene

Vi har stadig flere batteridrevne ting rundt oss i hverdagen. Alt fra digitalkameraer til bærbare CD-spillere og fjernkontroller benytter utskiftbare batterier. Dessverre er det slik at et batteris levetid er svært begrenset.

Mange velger derfor å benytte oppladbare batterier. Siste mote innen batterilading har fått navnet USB Stick Battery Charger, og er produsert av EverFast. Som tittelen forteller, er dette en batterilader som henter sin energi gjennom USB-porten til din PC.

Når du ønsker å lade batteriene, er det bare å putte de i laderen og plugge den inn i PC-ens USB-port. To små lys på oversiden av laderen viser når ladetiden er over.

Med laderen følger det med NiMH-batterier, som er en miljøvennlig variant av Alkaline-batteriene de fleste av oss vanligvis benytter. Laderen kommer i tre forskjellige versjoner, med plass til å lade ett, to eller fire batterier samtidig. I tillegg til å lade AA-batterier kan USB Stick Battery Charger også gi liv til de litt mindre AAA-batteriene.

Vi må dessverre skuffe de som nå leter etter første og beste nettbutikk for å bestille et eksemplar av EverFasts USB Stick Battery Charger. Selv om ingen kan benekte nytten av dette produktet, er batteriladeren laget kun som et promoteringsprodukt for interesserte bransjer.

(Kilder: Everything USB, Gizmodo)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen