PC-en du bærer på underarmen

Alternativ tekst mangler

Eurotech kaller konseptet for WWPC (Wrist-Worn Personal Computer), og er rett og slett en svært kompakt PC med trykkfølsom skjerm, utformet for å passe på underarmen din.

Enheten kommer med 64 MB SDRAM og 32 MB flash-minne, som kan utvides med SD-minnekort med opptil 1 GB kapasitet. Blant spesifikasjonene finner vi også WLAN, Bluetooth, infrarød, GPS og USB-støtte. Innebygget høyttaler og utgang til hodetelefoner har det også blitt plass til.

Skjermen på 72 x 55 mm kan vise 65000 farger og er trykkfølsom. Batteriet er av typen 2-cellers Li-polymer, som skal være nok til 8 timers normal bruk.

En innebygget patentert sensor sørger for å sette maskinen i strømsparemodus dersom man senker armen ned langs siden. En annen sensor sørger for å sende ut sporingssignal via GPS, dersom brukeren ikke har beveget seg på en lang stund.

WWPC veier inn på 200 gram. På operativsystemfronten støttes Windows CE eller Linux.

Målgruppen for WWPC er først og fremst innen bransjer som redning, sikkerhet, helse og logistikk. Man ser også for seg at en mer solid utgave av WWPC kan brukes av det militære.

Det er foreløpig usikkert når WWPC kommer i salg eller hva den vil koste.

(Kilder: DailyTech, Eurotech)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen