PC-en trenger ikke å være tjukk for å være bra
Teknofil
(Bilde: MSI)

PC-en trenger ikke å være tjukk for å være bra

MSI slipper syltynn spillbærbar for stilbevisste gamere.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Spillbærbare trenger visst ikke å være tjukke, gigantiske beist lenger for å kunne tilby imponerende ytelse. Razer har allerede vist oss at en spillbærbar kan være lekker med sin Blade, og nå har MSI sluppet en egen spillbærbar med de samme designtankene. Fordelen er at denne MSIs spillbeist faktisk kommer til Norge. 

Saftige spesifikasjoner

Den nye MSI GS70 er bare 21,6 millimeter tykk, men klarer likevel å presse inn en imponerende mengde godsaker på innsiden. Den 17,3-tommer store maskinen har en firekjernet Haswell-basert i7-prosessor fra Intel, en dedikert skjermkort i form av GeForce GTX 765M fra Nvidia samt en SSD på 128 GB for å tilby så raske lastehastigheter som mulig. Skjermen har en oppløsning på 1920 x 1080 piksler.

Sammenlignet med Razer har GS70 dobbelt så mye minne, 16 GB, og kan i tillegg tilby en harddisk på 750 GB for å øke lagringskapasiteten til maskinen. 

Snart tilgjengelig i Norge

I USA er det ingen tvil om at MSI har prøvd å utkonkurrere Razer på nesten hvert eneste punkt, og tilbyr i tillegg spillmaskinen sin til flere tusen kroner billigere inn Razer Blade. Her i Norge er imidlertid ikke Blade tilgjengelig, noe som gjør markedet desto enklere for MSI å kapre.

Her i Norge vil prisen i første hånd ligge på rundt 15 000 kroner, ifølge Prisguide. På Prisguide kan du også bestille lager- og prisvarsel, for å være sikker på å få vite akkurat når den er klar for salg. I skrivende stund står det på både Komplett og MPX at datamaskinen forventes å komme på lager om fem dager.

MSI har fått mye inspirasjon fra Razer Blade: 
— Dette er verdens tynneste spillbærbare

(Kilde: Engadget)

(Bilde: MSI)
(Bilde: MSI)
(Bilde: MSI)
(Bilde: MSI)
(Bilde: MSI)
(Bilde: MSI)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen