Paul McCartneys ekskone ble vraket

Ekskona til Sir Paul McCartney, Heather Mills, forsøker nå desperat å få seg en Hollywood-karriere. Men Hollywood er overhodet ikke interessert. Eksmodellens tidligere talskvinne, Michele Elyzabeth kan fortelle at Mills er desperat på å skaffe seg et navn innenfor Hollywood - og deretter rådet Elyzabeth henne til å prøve å huke tak i en rolle i en suksessfull amerikansk TV-serie. Dette skriver contactmusic.com.

Frustrerte Fruer; serien Mills bare kan drømme om å bli en del av.
Frustrerte Fruer; serien Mills bare kan drømme om å bli en del av.

"Frustrerte Fruer"-nei

- Heather ville bo i USA, og var helt desperat etter det. Hun var veldig oppsatt på å få Hollywood til å like og akseptere henne på alle måter. Jeg prøvde å få henne med i suksess-serien "Frustrerte Fruer" i en mindre rolle, og produsenten var med på ideen. Produsenten så helt klart fordelen med å få noen overskrifter i denne forbindelse, men da stjernene diskuterte det seg i mellom var blant annet Eva Longoria helt imot det. Hun forlangte at Heather ble strøket av hele prosjektet, uttaler Elyzabeth.

Mills er malplassert

"Frustrerte Fruer" var ikke den eneste TV-serien som Mills regelrett ble dumpet fra. Elyzabeth uttaler videre:

- Jeg hadde en samtale med Ugly Betty-produsentene, og de kunne ikke si annet enn et kontant nei. Utover dette synes rett og slett ikke de store TV-seriene at Mills passer inn noe sted.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen