Paul McCartneys ekskone ble vraket

Ekskona til Sir Paul McCartney, Heather Mills, forsøker nå desperat å få seg en Hollywood-karriere. Men Hollywood er overhodet ikke interessert. Eksmodellens tidligere talskvinne, Michele Elyzabeth kan fortelle at Mills er desperat på å skaffe seg et navn innenfor Hollywood - og deretter rådet Elyzabeth henne til å prøve å huke tak i en rolle i en suksessfull amerikansk TV-serie. Dette skriver contactmusic.com.

Frustrerte Fruer; serien Mills bare kan drømme om å bli en del av.
Frustrerte Fruer; serien Mills bare kan drømme om å bli en del av.

"Frustrerte Fruer"-nei

- Heather ville bo i USA, og var helt desperat etter det. Hun var veldig oppsatt på å få Hollywood til å like og akseptere henne på alle måter. Jeg prøvde å få henne med i suksess-serien "Frustrerte Fruer" i en mindre rolle, og produsenten var med på ideen. Produsenten så helt klart fordelen med å få noen overskrifter i denne forbindelse, men da stjernene diskuterte det seg i mellom var blant annet Eva Longoria helt imot det. Hun forlangte at Heather ble strøket av hele prosjektet, uttaler Elyzabeth.

Mills er malplassert

"Frustrerte Fruer" var ikke den eneste TV-serien som Mills regelrett ble dumpet fra. Elyzabeth uttaler videre:

- Jeg hadde en samtale med Ugly Betty-produsentene, og de kunne ikke si annet enn et kontant nei. Utover dette synes rett og slett ikke de store TV-seriene at Mills passer inn noe sted.

Kommentarer (4)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen