Passer på regningen

Er du en av de som alltid må avlyse helgeplanene når mobilregningen dumper ned i posten, og skulle ønske at det var litt lettere å beholde oversikten over hvor mye du ringer? Da er nok NetComs nye tjeneste verdt et forsøk.

Operatøren lanser nemlig denne uken NetCom Hint, som er en varslingstjeneste som skal hjelpe abonnentene å holde styr på mobilutgifteneutgiftene. Dette gjøres ved at brukeren får en SMS når en valgfri beløpsgrense er nådd.

Hvis man for eksempel har bestemt seg for å ringe for maksimalt 200 kroner i uka vil man altså få en SMS som forteller at grensen er nådd, slik at man eventuelt kan legge bort mobilen, eller ihvertfall ikke ringe ut.

Tjenesten ble laget etter at det ble kjent at flertallet av mobilbrukerene ønsket å ha større kontroll over mobilforbruket, og etter at MMI gjennomførte en spørreundersøkelse som kunne avdekke at hele 1,1 millioner nordmenn trodde at en tjeneste som NetCom Hint kunne bidra til bedre oversikt og kontroll.

Hint kan brukes med alle NetCom-abonnement med unntak av Young Talk og NetCom Kontant, som gir full kontroll uansett. Tjenesten er kostnadsfri for alle NetCom-kunder, og kan bestilles ved å sende en SMS med kodeord HINT til 1989.


relatert stoff

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen