Pass på juletilbudene
Teknofil

Pass på juletilbudene

I disse adventstider er det ikke få butikker som mener du bør handle hos nettopp dem. Mange oppererer med storslåtte tilbud. Noen er derimot bedre enn andre. Spesielt bør du holde øye med nettbutikkenes julekalendre.

Har du deltatt i Teknofil og Mobilens julekalender?

Tilbud for dagen
I julekalenderne legges det daglig ut spesialtilbud som kun gjelder dagen ut. Tilbudene er utvilsomt ment for å lokke deg til å ta en ekstra kikk i butikken ellers også, men det er store muligheter for å gjøre små kupp her. En av butikkene som har slik kalender er for eksempel PS.no. Igår kunne de by på Trust 120V trådløs videooverføring til 99 kroner. Dette er en sender og mottaker som overfører bilde trådløst fra en TV til en annen. Prisen igår var betydelig lavere enn normalt, nærmere 80 prosent lover PSdata. Senderen koster da også 850 kroner i andre butikker. Hvorvidt overføringskvaliteten på dette produktet er det beste skal vi ikke uttale oss om, men PS.no har også andre overraskelser i kalenderen sin.

- Vi har veldig gode priser i år på kalenderen. Jeg vil likevel fremheve 4 desember, og 10 desember da det vil ligge en bestselger bak luken. Da vi har brukt hele førsteside, gir julekalenderen oss en høy profil med tanke på volum. Derfor ser vi viktigheten i å strekke oss langt på pris i år, forklarer daglig leder for PS.no, Petter Aaland, ovenfor Teknofil.


Godsaker i sekken
PS.no er langt fra alene om å kjøre ut slike dagstilbud for å lokke til seg flere kunder. Komplett.no har hatt dette på plass i flere år. I år vil det skjule seg flere interessante produkter bak lukene. Blant annet kan de by på mobilen HTC Touch HD, Bluray-spiller fra Sony, Asus Eee-PC 1000H og Acer Aspire One. I tillegg kommer alt fra kameraer, skjermkort og kaffekokere. Priser og hvilke dagene de forskjellige tilbudene vil legges ut vil derimot komplett selvfølgelig ikke ut med. Men de lover at prisene vil bli unormalt lave.

- Vi kan ikke si noe konkret om hvilke dager produktene vil komme, men ville kanskje sett litt ekstra i lukene i uke 51. Kan si såpass at på mange av produktene vil vi gå langt under vår innkjøpspris, forteller Mats Hansen, produktansvarlig for PC og nettverk hos Komplett.


Mange tilbud
Foruten PS og Komplett har blant annet også MPX, Amentio og Netshop dagstilbud nå i julen (har vi oversett noen? Legg igjen kommentar i komentarfeltet under artikkelen eller send mail til olemorten@teknofil.no). Flere butikker opererer dessuten med ukestilbud hvor du fort kan gjøre et lite kupp om du følger med. Husk bare at tilbudspriser ikke nødvendigvis er den billigste prisen på markedet. Du gjør derfor smart i å sjekke om andre butikker fører varen billigere før du slår til. Mange butikker har lave priser på produkter over lengre tid nå i julen.

Om du vil slippe å betale i det hele tatt så har flere butikker også julekalendere hvor de gir bort gratis produkter til heldige vinnere. Her minker derimot sjansen betraktelig for at du får en pakke i posten enn om du heller satser på å betale.

Teknofil og Mobilens julekalender finner du her.

Har du funnet et godt tilbud?
Har du kommet over et godt tilbud på elektroniske produkter, eller vet du om andre butikker som har lignende julekalendere? Del det gjerne med oss og andre lesere i kommentarfeltet under artikkelen, eller i vårt forum.

Om du kommer over et tilsynelatende billig produkt og undrer på hvorvidt du bør slå til kan du selvfølgelig også legge igjen en kommentar for å høre andres erfaringer.Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen