Paris Hilton-ormen sprer seg

Sober-K har de siste 24 timene vært ansvarlig for 10% av all virustrafikk på nettet, som plasserer det på en god 3. plass når det gjelder spredning. Ved å love mottakeren nakenbilder av den kjente hotellarvingen, sprer ormen seg svært raskt.

Ormen dukket opp på nettet samme dag som det ble gjort kjent at Paris Hiltons mobiltelefon hadde blitt hacket og gjort tilgjengelig på nett. Fra mobiltelefonen hadde man klart å få tak i telefonboken, notatblokken og bildene som lå lagret på telefonen. Dette førte til at mange kjendiser som stod i telefonboken ble nedringt av fans, og at noen uheldige bilder av frøken Hilton ble spredd på nettet.

Hotellarvingen er tidligere kjent for å fått en sexvideo av seg selv og den daværende kjæresten spredd på nettet, og det er denne videoen ormen later som den vil vise til brukeren. Med emnefelt som Paris Hilton, pure! og Paris Hilton SexVideos blir mange lurt til å åpne vedlegget.

En annen orm, kjent som Ahker-C, bruker lignende lokkemidler for å lure brukeren til å kjøre vedlegget. Denne ormen er enda farligere, men har så langt ikke spredd seg noe særlig.

Kilde: ZDNet UK

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen