Test

Pardon me?

Du kan enkelt laste ned Pardon fra SoftBear gratis og like enkelt føye til ytterligere ordbøker. Pardon inneholder også integrert tilgang til online-ordbøker som man kan nå uten å gå ut av Pardon-programmet. Grensesnittet er tilgjengelig på en del ulike språk, og det går smertefritt og raskt å laste ned flere grensesnittspråk automatisk fra internett.

Pardon 3.0
Pardon 3.0 ble lansert i begynnelsen av mars 2004, med en del ny funksjonalitet i forhold til tidligere versjoner. Pardon Builder er nå integrert, noe som gjør at du lett kan lage og dele ordbøker selv. SoftBear English-ordboken er også oppdatert og inneholder nye relasjoner, til sammen består engelsk-versjonen av over 200 000 kryssreferanser og oppslag.

Du kan slå opp ord ved å skrive det i søkefeltet øverst til venstre i bildet eller høyreklikke på et ord i ordboken for å få vite mer om relasjonene til ordet. Relasjoner vil si at når man slår opp et ord, får man frem både synonymer og antonymer eller evt andre ting som knytter ord sammen (f.eks. når man ser på relasjonene til Alaska vil det komme opp at det er en del av USA og også hvilke deler Alaska inneholder).

Hvordan kontakte SoftBear?
SoftBear kan kontaktes via forum eller e-post og du kan også velge å motta nyhetsbrev ved å legge inn epostadressen din på sidene deres. Idéen bak Pardon er meget god, og det som foreløpig er å finne er en lovende ordboksapplikasjon konstant under utvikling og som har en relativt lav brukerterskel. Her er det bare å komme med innspill til forbedringer for å utvikle den stadig mer utvidede ordboken til et enda bedre verktøy!

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen