Paramount satser på dataspill

Ifølge bransjebladet Variety har nå selskapet utvidet sine produksjonsteam innen det interaktive feltet slik at de står bedre rustet til utvikle dataspill. Spillene vil først og fremst være basert på nye filmer som Paramount produserer.

Nå kan du snart kose deg med Paramount mobilspill.
Nå kan du snart kose deg med Paramounts mobilspill.

Senere i år

Det er ennå få detaljer angående selskapets nye spill, men det er klart at flere vil bli utgitt senere i år. Paramount ønsker å investere i alle typer spill, men er spesielt interessert i håndholdte spill og spill til mobiltelefonen fordi de er billigere å produsere enn spill beregnet til for eksempel Playstation 3 eller Xbox 360.

– Vi er i forhandlinger nå angående utgivelser av spill senere i år, forteller Sandi Isaacs, en av sjefene for Paramounts interaktive avdeling.

– Vi har en fleksibel modell der vi både utgir spillene selv, er medutgiver og/eller finansierer, fortsetter sjefen.

Paramount vil være det andre filmselskapet, etter Warner Bros., som aktivt går inn for å satse på dataspill. Andre selskaper har hittil nøyd seg med å lisensiere sine filmer ut til andre spillselskaper.

Sikter mot dataspill

At filmbransjen nå stadig mer satser på dataspill er intet nytt. Flere kjente filmregissører, blant annet Steven Spielberg, har uttalt at de i fremtiden ønsker å lage dataspill i tillegg til å regissere film.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen