TEST: Parabol eller RiksTV på hytta?

Test Parabol eller RiksTV på hytta?

Parabol eller RiksTV på hytta?

Se hva som er billigst.

Mye å spare som eksisterende kunde

Om du allerede er kunde hos Canal Digital, RiksTV eller Viasat, og har en dekoder med en kanalpakke hjemme, er det mye penger å spare på å koble hytta på ditt eksisterende abonnement.

Alle de nevnte aktørene tilbyr nemlig gunstige løsninger på dekoder og programkort nummer to, også om du skal bruke den på hytta. Hos Viasat kan du for eksempel slippe unna med 59 kroner i måneden for Folkepakken, og parabolen med dekoder koster rett i underkant av 1000 kroner.

Et annet eksempel er om du allerede har Rikspakken fra RiksTV hjemme. Da kan du bruke inntil fire dekodere for månedsprisen på 359 kroner.

Hør derfor med din operatør om et godt tilbud til hytta di. Her er det penger å spare!

Du kan fryse abonnementet ditt

Selv om det er mange som bruker hytta året rundt, er det også de som kun reiser opp visse tider på året. Da kan det lønne seg å fryse TV-abonnementet ditt, for det er lite hensikt i å betale for noe du ikke bruker.

Hos alle de overnevnte operatørene kan du fryse abonnementet ditt. Canal Digital og RiksTV gir deg mulighet til å fryse inntil seks måneder i løpet av år, mens Viasat kan tilby inntil tre måneder. Dersom du har binding i perioden du fryser abonnementet blir denne forskyvet tilsvarende frysningsperioden.

Månedskort

Det finnes også løsninger dersom du kun ønsker å betale for TV-kanaler noen få måneder i året. På den måten kan du spare penger versus en bindingspakke.

RiksTV tilbyr deg månedskort på Rikspakken. Det koster 450 kroner per måned, og da kan du se TV én måned fra datoen du bestiller.

Viasat har i tillegg et hyttespesifikt tilbud, ViasatHytte, der du kan bestille en kanalpakke til 1995 kroner for ett års abonnement, pluss et innmeldingssgebyr på 99 kroner.

Bruk TV-en som dekoder

Flere av dagens nye flatskjermer har støtte for MPEG-4. Det betyr at du ved hjelp av en kortleser kan sette inn programkortet ditt rett i TV-en. Da slipper du å investere i en separat dekoder.

Dersom du ikke får opp noen kanaler kan det bety at kortet ditt må registreres til kortleseren du benytter hos operatøren din.

Dine tips

Har du flere tips? Del dem gjerne i kommentarfeltet nedenfor!

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen