Tony Jenkinson hadde ikke mye fint å si om Broadway Hotel.filth1
Teknofil
Tony Jenkinson hadde ikke mye fint å si om Broadway Hotel.filth1 (Bilde: Montasje: Teknofil.no/Tripadvisor)

Par ga hotell slakt på Trip Advisor...

... Måtte betale en tusenlapp ekstra for hotellrommet.

Da Tony Jenkinson og kona hans hadde vært på besøk hos Broadway Hotel i Blackpool var stemningen amper. Etter bare én natt på hotellet hadde de funnet en hel smørbrødliste av irriterende feil, og de hotellansatte skal ikke ha løftet en finger for å hjelpe dem. Jenkinsons løsning var å skrive en negativ anmeldelse på nettstedet Trip Advisor, kalt «FILTHY, DIRTY ROTTEN STINKING HOVEL RUN BY MUPPETS!». 

Hotellets svar? 100 pund ekstra på hotellregninga. 

Leste ikke brukervilkårene

Det Tony og kona hans ikke visste var at hotellet hadde spesifisert i brukervilkårene sine at for hver eneste negative anmeldelse en gjest publiserer på nettet, vil de måtte betale 100 pund ekstra. Dette utgjør i overkant av 1000 kroner. 

Dette er ikke første gang et hotell har bøtelagt gjester som ikke liker dem. Ars Technica nevner et hotell i New York som slengte på 500 dollar på regninga til et brudepar, fordi en av gjeste hadde gitt dem en dårlig anmeldelse. Etter at saken ble skrevet om i media endret hotellet vilkårene sine. 

Fikk pengene tilbake

Det samme skjedde nå i Broadway Hotels tifelle. Hotellsjefen har nå kommet med en offentlig unnskyldning for hendelsen, og har gitt tilbake de 100 pundene som Jenkinson måtte ut med, skriver BBC.

Hotellet har også fjernet setningen fra brukervilkårene, slik at framtidige gjester kan si akkurat hva de vil på nettsteder som Trip Advisor.

Historien slår likevel ikke denne: 
Airbnb-gjester hadde sexfest - førte til skader for en halv million »

(Kilde: BBC via Ars Technica)

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen