Paparazzi-droner skremmer Kanye West
Teknofil
(Bilde: Shutterstock/montasje)

Paparazzi-droner skremmer Kanye West

«Blir datteren din forfulgt av droner?»

Droner har det siste året blitt et hett tema i USA. Skal det være mulig for hvem som helst å fly hvor som helst? Retten til privatliv og samfunnsikkerhet er blant bekymringene til mange når det gjelder droner.

Nå kaster mangemillionær og superkjendis Kanye West seg inn i drone-debatten, skriver The Verge. Han er gift med reality-TV-personligheten Kim Kardashian, og sammen har de en datter på ett år. 

Frykter for datterens sikkerhet

I et rettsdokument fra et søksmål mot West fra en paparazzo, kommer det frem at artisten frykter for datterens liv: Dette fordi paparazziene har begynt å bruke droner til å forfølge familien, skriver sladdernettsiden TMZ. Han stoler absolutt ikke på at kjendisfotografene evner å manøvrere dronene, og ser for seg at de kan komme til å krasje ned i huset hans. 

«Blir datteren din forfulgt av droner? Er det droner som flyr der hun prøver å lære seg å svømme som ettåring? Hva skjer hvis en av dronene faller ned rett ved siden av henne? Vil det gi henne elektrosjokk?» spør artisten retorisk i rettsdokumentet. 

Akkurat det virker kanskje litt søkt, men West liker i alle fall ikke at paparazzier har mulighet til å fly inn på eiendommen deres og ta bilder. Derfor skal de nå flytte fra Bel Air til til et mer skjermet område.

Uavhengig om du føler sympati for West og familien, så mener i alle fall The Verge at han har et poeng med at droner kan sette privatlivets fred i fare.

Hvordan synes du bruken av droner bør reguleres? Kommentér i forumet!

Kim Kardashian-mobilspillet kan bli den neste megahitten i App Store
Bruker 3000 kroner om dagen på kjøp i app »

(Kilder: The VergeTMZ)

 

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen