Panther i kveld

Foruten Exposé som ved et tastetrykk rydder opp og gir det full oversikt over skrivebrodet eller åpne programmer, inneholder Panther blant annet raskt brukerbytte. Når flere personer bruker samme maskinen, vil du med OS X 10.3 kunne skifte mellom brukerkontoene bare ved et enkelt klikk i høyre hjørne av skjermen. Programmer som er aktive på en bruker vil heller ikke avsluttes om du skifter til en annen bruker, så når du skifter tilbake igjen, vil alt være som det var da du forlot brukeren.

I Panther er også sikkerheten tatt på alvor. Fordi virkelig sikkerhet er når ingen kan rote i filene dine uten at du gir dem lov til det, har Panther innebygget 128-bits kryptering av alt innholdet i hjem-mappen din. Kryptering og dekryptering skjer umiddelbart, slik at du ikke merker det en gang.

iChat AV er en ny versjon av iChat, som også følger med Panther. Med iChat AV har du mulighet til å holde videokonferanse med venner, familie og kollegaer, og i kjent Applestil kan du også enkelt og greit ringe til venner og kjente med iChat.

Andre nye og forbedrede funksjoner i Panther er Fontbok som organiserer fontene på maskinen, Preview, som nå leser PDF-filer raskere en noen gang, og nye tidsbesparende funksjoner i Mail.

Mer informasjon finner du hos Apple

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen