Pansertruser

Debatten om farene ved mobilstråling er ikke avsluttet. Noen mener mobilstråling kan medføre sterilitet, mens andre avføyer slike påstander som oppspinn.

Om det finnes noen der ute som likevel har sølvfolie i lommene for å beskytte sine edlere deler vites ikke, men om du har vurdert tanken er dette produktet for deg.

Ørsmå sølvtråder
Det er det tyske selskapet Isabodywear som har utviklet de noe spesielle underbuksene. Stoffet i underbuksene er innvevd med ørsmå sølvtråder som stopper mobilstålene.

Oppfinneren, Andreas Sallmann, påstår ovenfor Textually at mobilen din ikke vil få signal om du har den på innsiden av de nyutviklede underbuksene. Men det er vel sjeldent man har mobilen såpass nært innpå kroppen.

500 gratis eksemplarer
Det er produsert 4000 eksemplarer av trusene i første omgang. For å teste produktet og som et PR-stunt deles 500 av disse ut gratis. For å få hånden på en må du sende en mail til selskapet.

Om det finnes et reelt behov for dette produktet skal ikke vi avgjøre, men nå kan du i det minste la sølvfolien brukes til det den egentlig er ment for.

Kilde: Textually.org

Norges beste mobilabonnement

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen