Test

Panasonic TX-P42GT20E

Testresultater

Panasonic TX-P42GT20E

Positive ting Meget godt sortnivå, Gode farger, Meget god på 2D HD
Negative ting Ikke medfølgende 3D-briller0

Testresultater

Panasonic TX-P42GT20E

Positive ting Meget godt sortnivå, Gode farger, Meget god på 2D HD
Negative ting Ikke medfølgende 3D-briller0

Panasonics nye 42-tommer TX-P42GT20E er en plasmamodell med full 3D, som kommer meget godt ut prismessig. Det billigste tilbudet vil fant på denne 42-tommeren kom inn like under 10 000 kroner. 9 999 kroner er definitivt ikke noen upris for denne TVen.

Utseende og tilkoblinger
Designen til denne TVen setter ikke akkurat sinnet i bevegelse. Den er ekstremt tradisjonell og peker seg egentlig ikke ut i det hele tatt. Utførelsen er i pianolakkfarget plast og den er forholdsvis tykk. Hvis man kan kalle 82 millimeter særlig tykt.

Når det gjelder tilkoblinger er denne enheten ganske godt forslått. Med fire HDMI-porter går du neppe tom med det første. Den har også to Scart-plugger, Komponent og  kompositt for dem som fremdeles bruker det.

 Panasonic har i tillegg funnet plass til Ethernet-port for kablet nettverk. Vi ville vel foretrukket en WLAN-løsning som lar deg koble en trådløst til nettet, men dette leveres som ekstrautstyr og må kjøpes ved siden av. Du vil trenge en nettilkobling hvis du vil bruke Viera Cast som er Panasonics nettportal og direkte aksesserbar fra TVen.

I tillegg til dette finner du også to USB-porter som kan brukes for eksempel til en ekstern harddisk eller den nevnte WLAN adapteren. Common Interface for TV-tilgang finner du også i sidevangen. Vi skal heller ikke glemme en egen port for SD-kort som sitter plassert samme sted.

Menyer og bruk
Panasonic har et meget omfattende menysystem som faktisk fungerer i bruk. Svært mange lager sine menyer så kompliserte at de blir vanskelig å bruke hvis du ikke er spesialist. Dette er ikke tilfellet med Panasonic. De gjør det avanserte enkelt og lett tilgjengelig.Fjernkontrollen er litt ”plastic fantastic” etter vår smak, men den er oversiktlig og enkel å bruke. Tastene er store og de vil fungere selv for dem som ikke tilhører de yngste blant oss.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen