TEST: Panasonic TX-L42E30

Test Panasonic TX-L42E30

Vi tester TX-L42E30

Panasonic er gode på plasma, men hvordan gjør deres 42-tommers LED-TV i E30-serien seg?

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Gjennom tiden har det vært mange diskusjoner om hvilken TV-teknologi som er best; LCD eller plasma. I front for utviklingen av plasmaskjermer var Pioneer med sin Kuro-modell, før de i 2009 måtte legge ned sin flatskjermsatsning. Panasonic har siden den tid tatt over staffettpinnen fra Pioneer.

Panasonic forbindes som oftest som plasmaprodusent, men selskapet lager også LCD-TV-er. Per i dag har du fire LED-modeller å velge i mellom.

Vi har testet Panasonic TX-L42E30, en 42 tommer stor LED-LCD. Skjermen presterer jevnt over godt, med bra bildekvalitet – men er ikke like god som sine plasmasøsken på enkelte områder.

Foten til E30
Foten til E30

Design

Vi har tidligere gitt Panasonic ros for sin nye design på årets plasmaskjermer. E30 har mye av den samme designen som TX-P50GT30. Rammen rundt er stilren og er omtrent tre centimeter brede. Underrammen er noe bredere, og er farget grå på midten før den fader ut i samme sortfarge ut mot sidene, som resten av TV-en. E30 gir deg en god kvalitetsfølelse, for selv om rammen og foten er laget i plast, fremstår de solide. Hele bakveggen på skjermen er laget i sort metall.

Foten er en tilnærmet firkantet variant, med samme gråfarge som midten av skjermens nedre ramme. Rammen fader nemlig over i sort på samme sted som ytterkanten på foten, under skjermen, noe som gir en stilig effekt. Foten har ingen svingfunksjon, noe vi savner.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Panasonic TX-L42E30

Norges beste mobilabonnement

Mai 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen