Test

Panasonic NV-GS37E

I det siste har vi hatt flere tester av videokameraer i budsjettklassen fra Sony, Samsung og JVC. Denne gangen er det Panasonic sin tur til å vise krefter på et hardt presset prisnivå. Denne modellen legger seg hakket over de andre i pris og ifølge vår produktguide koster kameraet om lag 3300kr.

For den prisen får du ikke veldig mye spesielt, men du kan nyte godt av 30x optisk zoom, et videolys kombinert med en spennende ergonomisk løsning. Det skal derimot vise seg at det ikke er i funksjonaliteten den etter hvert så veletablerte videokameraprodusenten Panasonic har lagt hovedtyngden sin.

Alternativ tekst mangler

I pakken var det ikke mye ekstraordinært. Bortsett fra nødvendig utstyr for ladning, en smal manual, på engelsk, og et lite batteri, fant vi en A/V-kabel, USB-kabel og en fjernkontroll. Verken mer eller mindre enn det som skal til for å utnytte kameraets funksjonalitet til fulle. Som regel skal det også følge med en CD-rom med programvare slik at bl.a. webkamerafunksjonen skal ha noe for seg. Den fulgte ikke med vårt testeksemplar, men vi antar at det var et unntak.

Panasonic NV-GS37   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen