Panasonic med vanntett HD-video
Teknofil

Panasonic med vanntett HD-video

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Panasonic annonserer i dag at de vil lansere et nytt kompaktkamera, Lumix DMC-FT1. Kameraet skal være både støt- og vannsikkert i tilegg til at det kan ta opp video i HD.

Støt- og vannsikkert
Kameraet, som kommer i butikkene i april, vil kunne tåle fall på 1,5 meter og kan tas med under vann ned til 3 meters dybde uten problemer. Kameraet er også utstyrt med 28 mm  vidvinkelobjektiv, 4,6 ganger zoom, en skjerm på 2.7 tommer og tar bilder på 12.1 megapiksler. Du skal dermed kunne være sikret gode minner fra neste sommers ferie både av hendelser over og under vannflaten.


HD-video
Men kameraet kan ikke bare ta bilder. Panasonic har også utrustet kameraet med muligheten til å ta opp video i HD-format med en oppløsning på 1280 x 720 piksler. Dette tilsvarer oppløsning på 720p. Ifølge Panasonics pressemelding vil også lyden tas opp i høy kvalitet. Kameraet kommer ellers med mulighet for ansiktsgjenkjenning slik at kameraet gjenkjenner personer du tidligere har tatt bilde av, og fokuserer automatisk på disse om du ønsker det.

Kameraet vil komme i butikkhyllene, men har enda ikke fått noen pris. LUMIX dmc-FT1 kommer i fargene oransje, sølv og grønn.

Verdens minste digitalkamera
Panasonic melder samtidig at de vil lansere verdens minste digitalkamera med superzoom. Kameraet DMC-TZ7 måler 103.3 x 59.6 x 32.8 mm og veier 229 gram med batteri. Dette kameraet kommer også med vidvinkel og har i tilegg 12 ganger zoom. Dermed skal du med stødig hånd eller et stativ kunne ta bilder på svært lang avstand. Også dette kameraet gir deg muligheten til å ta opp video i HD. Derimot vil det ikke tåle en tur under vann.


Kameraet, som kommer på det norske markedet i april, har en skjerm på 3 tommer og oppløsning på 10 megapiksler. Prisen på kameraet er enda ikke klar. Kameraet vil komme i fargene sølv, svart, blå, rød og brun.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen